Polityka prywatności

Polityka prywatności


Polityka prywatności sklepu Tylkoklocki.pl

1 Składając zamówienie, klient świadomie zgadza się na przetwarzanie i wykorzystywanie jego danych osobowych w celu realizacji zamówienia, a także w celu obsługi ewentualnych reklamacji oraz w celu ułatwienia ewentualnych przyszłych zakupów. Zakres zbieranych danych jest minimalny i dotyczy jedynie tych danych, które są niezbędne do realizacji wyżej wymienionych celów. Dane te nie są przetwarzane ani wykorzystywane w żadnym innym celu.

2 Dane osobowe umieszczone są w zabezpieczonej bazie danych sklepu, która w żaden sposób nie jest dostępna dla osób nieupoważnionych. Przetwarzanie danych jest wykonywane tylko i wyłącznie dla potrzeb pracowników sklepu w celu dostarczenia zamówionej przesyłki lub operatorom płatności w celu obsługi płatności dla konkretnego zamówienia.. Gromadzenie danych jest wykonywane z należytą starannością i zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 1997r. nr 133 poz. 883).

3 Zawsze masz prawo do wglądu oraz korekty swoich danych. W każdym momencie możesz zażądać zaprzestania ich wykorzystywania.

4 Klient dokonujący zakupu w sklepie wyraża zgodę na przekazanie swojego adresu e - mail do Grupa Allegro Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu oraz na przetwarzanie przez sklep Tylkoklocki.pl oraz Grupa Allegro Sp. z o.o, danych osobowych Klienta w celu wypełnienia ankiety z opinią o dokonanej transakcji w Sklepie Tylkoklocki.pl (zgodnie z obowiązującymi przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 ).

5 Użytkownik sklepu, niezależnie od możliwości złożenia zamówienia, posiada możliwość zapisania się na wysyłany drogą e-mailową Newsletter sklepu Tylkoklocki.pl i w każdej chwili może dokonać jego rezygnacji.

Google+